skip to Main Content
Yorkie Rescue

Yorkie Rescue

Er moest snel onderdak voor haar 6 yorkies worden gezocht. Helaas kon haar eigen vereniging hierin geen ondersteuning aanbieden. De Yorkshire Terrier Vriendenclub heeft het herplaatsen van de Yorkies, met liefde, direct opgepakt. Jenneke van der Burgh en Mariet Renssen hebben binnen 2 dagen voor alle Yorkies een goed thuis weten te vinden.

Daarop ontstond het idee om naar Engels voorbeeld een Yorkie Resque commissie op te richten. Jenneke van der Burgh, Mariet Renssen en Rosita Putters zijn de commissieleden. Het idee is een fonds voor hondjes die acuut herplaatst moeten worden. Vaak hebben deze hondjes ook (medische) verzorging nodig. Het fonds kan gebruikt worden voor het dekken van kosten voor  bijvoorbeeld tijdelijke opvang. Per geval wordt door de commissie bekeken of een yorkie door dit fonds geholpen wordt. Als de situatie niet zo ernstig is dat het fonds moet worden aangesproken, wordt bij een ‘gewone’ herplaatsing een kostendekkende vergoeding gevraagd.

Jeannette Hagen van Fauntleroy Poedels en Yorkshire Terriers heeft aangeboden om Yorkies, die via dit fonds herplaatst worden, te wassen en knippen als dit nodig is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *